Lootjes trekken voor Sinterklaas

Lootjes trekken is altijd een hele organisatie. Iedereen moet bij elkaar zijn en de kans dat men zichzelf trekt of een partner is groot. Daarom zijn er de afgelopen jaren veel websites gecreƫerd waar u lootjes kunt trekken waarbij dit soort probleempjes worden uitgesloten. Stoompage.info heeft voor u een overzichtje gemaakt van websites waar u lootjes kunt trekken via internet.


Lootjes trekken website

Websites waar u lootjes kunt trekken voor Sintreklaas staan hieronder weergegeven.


Lootjestrekken.nl

Lootjestrekken is een van de populairste lootjes trek websites van Nederland. Hun lootjes trek syteem werkt erg goed en heeft ook een verlanglijst functie. Ieder jaar lijken er nieuwe functies bij te komen. Jammer is dat ze alleen tijdens Sintreklaas en kerst actief zijn. Er zijn natuurlijk meer gelegenheden waarbij er lootjes worden getrokken.
URL: www.lootjestrekken.nl


Sintlootjes.nl

Bij Sintlootjes verloopt het lootjes trekken ook goed. Hun systeem is ook erg handig in gebruik en jaarlijks komen er nieuwe lootjes trek functies bij. Een leuke extra is dat dit lootjes trek systeem ook een ingebouwde SMS functie heeft. Ook bij dit lootjes trek systeem kunt u nooit u zelf krijgen en er kunnen ook partners worden uitgesloten.
URL: www.sintlootjes.nl


Dotsphinx lootjes trekken.nl

Dotsphinx lootjes trekken is een vooral visueel een er leuke tool. U kunt hier visueel erg leuk aangeven wie er uitgesloten dient te worden van elk ander. Voor de rest is het niet een heel erg bijzondere tool.
URL: http://www.dotsphinx.com/sinterklaas/lootjes/


Ouderwets Lootjes trekken

Lootjes trekken op de ouderwetse manier is natuurlijk nog steeds leuk. Een korte uitleg over hoe dat zou kunnen werken. Iedereen die aan de sinterklaasavond met leuke cadeaus, gedichten en surprises meedoet, schrijft zijn naam en verlanglijstje op een briefje. Spreek van te voren af wat het budget is voor de cadeaus dan kan iedereen daar rekening mee houden bij het schrijven van zijn/haar verlanglijstje. Deponeer de lootjes in een doos, pet of hoed. Daarna moet iedereen om beurten een lootje trekken. Soms trekt iemand zijn eigen naam en dan moet iedereen opnieuw lootjes trekken. Lootjes trekken kan soms wel even duren hoe kleiner de groep hoe groter de kans dat iemand zich zelf trekt... veel plezier.